Avocat penal și civil cu sediul în Alicante. Roberto Sánchez este un avocat binecunoscut în orașele Madrid, Valencia, Alicante, Denia, Benidorm, Murcia, Elche și orașele din apropiere.

Cu mai mult de şaptesprezece ani de experiență, firma noastră de avocati nationali este dedicată exclusiv apărării chestiunilor penale. Au fost numeroase cazuri care au trecut prin biroul nostru, care ne-au oferit experiență pentru a rezolva orice caz viitor. Cariera noastră profesională se extinde la dreptul penal și Legea penitenciarelor.

BIROUL AVOCATILOR PENALI ACOPERIND TERITORIUL NAȚIONAL

AVOCAT PENAL SPANIA

Oferim clienților noștri o atenție personalizată, oferind informații actualizate cu privire la starea cauzei lor și disponibilitatea absolută de a rezolva orice îndoială cu privire la cazul lor, precum și vom participa la strategiile noastre de apărare și la acțiunile legale. Oferim un prim contact gratuit și fără caracter obligatoriu, astfel încât să puteți cunoaște avocații noștri nationali, modul de lucru și soluțiile pe care vi le putem oferi. Experți avocați penali, vom oferi un serviciu de calitate și vom face tot posibilul pentru a vă rezolva problema.

Roberto Sánchez Martínez

Aceasta susține o cale largă în apărarea procedurilor penale pe întreg teritoriul Spaniei, care acționează în mod regulat în cadrul instanțelor provinciale și al Curții naționale. Biroul nostru este situat în Alicante, care acționează și în întreaga Comunitate Valenciană. Avocat din Benidorm, Denia, Valencia, Elche, Madrid și Murcia.

Vezi Cateva din Cazurile Rezolvate Recent de Biroul Nostru de Avocati Penali in Spania Alicante