Douăzeci și două de luni de închisoare pentru uciderea unui prieten care a căzut în gol dintr-o împingere

Douăzeci și două de luni de închisoare pentru uciderea unui prieten care a căzut în gol dintr-o împingere

Douăzeci și două de luni de închisoare pentru uciderea unui prieten care a căzut în gol dintr-o împingere.

Victima a murit la câteva ore după ce a plonjat de la 8 metri în Elda. Inculpatul nu a cerut ajutor și se declară vinovat de omucidere imprudentă după ce a redus acuzațiile cererile sale pentru 10 și 25 de ani de închisoare.

Ți-am spus că trebuie să ai rucsacul. Inculpatul a deschis în cele din urmă ușa și l-au ucis amândoi. Au continuat să se certe în fața corpului grav rănit și, la un moment dat, un prieten care a căzut în gol, acuzatul a împins-o cu intenție de la înălțimea de opt metri conform acuzației – primiți prin o împingere puternică. Un imigrant a plonjat în gol de la un balcon din Elda și o femeie de 37 de ani, fiecare a murit la câteva ore după cădere.

Săptămâna aceasta de un juriu popular la Curtea Provincială din Alicante

Inculpatul, care are aproximativ 54 de ani, urma să fie judecat pe parcursul acestei săptămâni de către un juriu popular de la Curtea Provincială din Alicante, dar ședința a fost soluționată la scurt timp după ce sa ajuns la un acord în conformitate cu curtea, exercitată de avocatul Roberto Sánchez Martinez și de Parchet și de acuzarea privată.

Parchetul la condamnat, de asemenea, la o acuzație alternativă pentru 22 de luni și 27 de zile ca omucidere imprudentă din închisoare, după acordul că formalitatea și declarația de culpabilitate au fost în cele din urmă să pronunțe sentința cu capacitatea acuzat.

Inculpatul, care a fost eliberat ieri în calitate de inculpat, a fost condamnat practic la 22 de luni și 27 de zile de închisoare. Victima a suferit mai multe răni care i-au cauzat moartea la două sau trei ore mai târziu din cauza șocului hypovolemic secundar unui traumatism abdominal.

Procuraturii Trasla Calda, inculpatul a coborât la infracțiunea de omucidere și pentru încă șase luni in ciuda faptului că femeia a fost grav rănită, infracțiunea de omisiune a datoriei, acuzatul nu a cerut ajutor. De asemenea, el a fost contabil și ar putea face acest lucru, potrivit acuzațiilor, a fost acuzat că a plătit despăgubiri pentru cinematografe în valoare de 116.000 de euro pentru părinții acuzării private și cele două surori ale celei exercitate de familia femeii decedate.

Potrivit comunicatului final, Jerni nu a făcut nimic pentru a cere ajutor provizoriu de la Parchet, un medic care l-ar fi împiedicat să fie urmărit penal în urma decesului. Cu puțin înainte de ora patru și jumătate până la nouă dimineața, ea a mers la casa părinților ei la 30 iunie 2019. Nu uitati sa adaugati blogul nostru in lista dvs. de site-uri de avocati din Spania care stiu cu adevarat sa isi apere clientii.