Cum să fii un Avocat Bun

Cum să fii un Avocat Bun

Majoritatea persoanelor care au fost rănite sau cărora le-au fost încălcate drepturile de către altcineva, vor trebui la un moment dat să angajeze un avocat. Dar sunt multe lucruri pe care ar trebui să le știi despre avocați înainte de a decide să angajezi unul. În acest articol voi vorbi despre care este diferența dintre un avocat și un avocat? Cum devii avocat? Și care este procedura legală pentru angajarea unui avocat?

În Marea Britanie, un avocat este un tip de avocat care are dreptul de a se prezenta în instanță în cazurile în care este calificat să depună mărturie. Aceasta înseamnă că i se permite să vorbească în instanță și să își dea părerea cu privire la ceea ce s-a întâmplat într-un caz. El poate fi, de asemenea, chemat să dea mărturie de expert, cum ar fi un contabil care depune mărturie de expert în instanță.

Un avocat este o persoană care este calificată să ofere consultanță juridică și reprezentare clienților săi. Nu are voie să depună mărturie în instanță.

Cum să devii avocat

Există două modalități principale prin care poți deveni avocat. Puteți fie să mergeți la universitate, fie să obțineți o diplomă în drept de la o facultate recunoscută. Dacă vrei să devii avocat, va trebui să mergi mai întâi la universitate, apoi să dai examenele de barou. Dacă vrei să fii avocat, poți fie să mergi la universitate și apoi să dai examenele, fie să mergi direct în practică.

Care este procesul legal pentru angajarea unui avocat?

Procesul legal pentru angajarea unui avocat este foarte simplu. În primul rând, trebuie să aflați dacă sunteți eligibil pentru a angaja un avocat. Sunteți eligibil dacă aveți peste 18 ani și dacă ați fost rănit sau dacă ați fost acuzat de o infracțiune. Dacă sunteți eligibil, puteți merge apoi la un avocat și îi cereți să facă o programare pentru a le vedea. Apoi vă vor pune câteva întrebări și apoi vă vor putea evalua cazul. Apoi vă vor spune dacă cred că aveți un caz și, dacă da, vă vor oferi sfaturi gratuite despre ce să faceți în continuare.

Dacă decideți că doriți să continuați cazul dvs., avocatul vă va reprezenta apoi în instanță. Ei vor fi avocatul tău și vor putea acționa pentru tine în instanță.