Reclamantul este un turist englez care are asigurare anti-viol, iar angajatul de pază neagă faptele

Reclamantul este un turist englez care are asigurare anti-viol, iar angajatul de pază neagă faptele

Un alt caz rezolvat de firma noastră de avocatură. Un gardian dintr-un hotel din Benidorm a fost eliberat provizoriu vineri.

Un lucrător de securitate de la un hotel din Benidorm a fost eliberat provizoriu vinerea trecută și a fost arestat de Poliția Națională pentru un presupus agresiune sexuală semnalată de un turist englez de 43 de ani care stătea la hotel.

Angajatul de pază, apărat de avocatul Roberto Sánchez Martínez, a negat faptele denunțate de turistul britanic, care a recunoscut în fața Poliției că și-a încheiat o asigurare de călătorie care acoperea acest tip de atac.

De petrecere

Turistul britanic, care stătea cu un prieten într-un hotel, a raportat Poliției că amândoi s-au întors la stabiliment dis-de-dimineață după ce au celebrat o petrecere în „zona guiri” din Benidorm și în timp ce doi muncitori băuseră s-au oferit să însoțească. După ce a ajuns la a ei, potrivit reclamantei, acesta a violat-o vaginal și anal în timp ce i-a pus o pernă pe față.

Dimpotrivă, muncitorul reținut a declarat că cei doi clienți sunt beți și a cerut să le fie aduse băuturi energizante în cameră. A făcut asta și a plecat, dar la scurt timp după aceea a trebuit să-i sun de mai multe ori pentru că au deranjat alți clienți. Turiştii au cerut apoi să fie aduse mai multe băuturi şi alcool, dar li s-a acordat.

Analiza polițiștilor a camerelor de securitate din holul hotelului relevă că faptele denunțate de client nu sunt conforme cu realitatea, susțin surse din apărare.

Sursa: https://www.informacion.es/sucesos/sucesos-en-alicante/2022/12/30/libertad-trabajador-hotel-benidorm-detenido-80539355.html