Prezentăm câteva dintre cazurile domnului avocat Roberto Sánchez, date din surse oficiale. Spuneți judecătorului care conducea mașina decedatului pentru că a fost plătit să-l ducă în Lituania. | Celălalt implicat, întemnițat în Franța pentru trafic de droguri, spune că unii oameni necunoscuți au mers să fure marijuana.

Curtea de Instrucțiunea nr 1 din Cartagena a fost de acord în această săptămână pentru a lăsa pe cauțiune de două mii de euro un vecin Torrevieja (Alicante) au fost închiși la începutul lunii martie pentru presupusa implicare în uciderea unui cetățean lituanian al cărui corp torturat și mutilate a apărut pe 6 februarie pe veranda unei case din Los Castillejos, în Cartagena.

În plus față de om eliberat din închisoare săptămâna aceasta (un bărbat de aceeași naționalitate ca și victima, care a fost asistat de avocat penal Roberto Sánchez Martínez) în Franța rămâne închis alt pretins implicat în crima hidos, un cetățean al Lituaniei, care a închiriat casa unde cadavrul a apărut bătut și cu mai multe degete mutilate ale mâinii.

Aceștia din urmă acuză infracțiunea de niște necunoscuți și au declarat că au mers la domiciliu pentru a fura marijuana.

Garda Civilă continuă să investigheze omuciderea în căutarea unor persoane implicate mai mult, dar ceea ce pare să fie clar este că moartea este legată de o ajustare a contului traficului de droguri. În casa din Cartagena unde a fost găsit cadavrul, Garda Civilă a găsit o plantă de marijuana anindoar care fusese deja colectată. Victima crimei este un cetățean al Lituaniei cu un cazier judiciar în România pentru deținerea ilegală de arme.

La trei zile după ce a descoperit corpul omului torturate, vecinul Torrevieja a fost arestat la frontiera franceză în timp ce călătoresc într-o mașină închiriată la aeroportul din Barajas de către victimă a infracțiunii. Într-o altă mașină inspectată în același timp la frontieră, persoana care închiriase casa din Cartagena călătorea și în vehiculul său locuiau mai mult de șapte kilograme de marijuana.

Garda civilă a fost sesizată de ambele arestări de la postul de frontieră și în timp ce vecinul lui Torrevieja a fost eliberat, celălalt șofer a fost închis pentru trafic de droguri. Ulterior, lituanian care locuiește în municipiu a fost arestat în Vega Baja (Alicante), la începutul lunii martie și Cartagena judecător a fost de acord cu închisoarea lui pentru crimele de crimă și trafic de droguri.

Înainte de a fi lansat, ancheta, care nu a avut antecedente la această cauză, a depus mărturie în instanță în Cartagena și a explicat că are un atelier de lucru în Torrevieja și a oferit pentru a aduce o mașină în Lituania, în schimbul de 800 de euro, după cum a explicat Sursele de ziar apropiate investigației.

Mașina sa dovedit a fi omul omorât, despre care pretinde că nu știe. El a mai spus că în ziua în care mașina a fost luată în Lituania, un alt bărbat a apărut cu un al doilea vehicul care era chiriașul casei din Cartagena. Ei au explicat că ar trebui să călătorească împreună pentru că cealaltă persoană purta documente false și a trebuit să meargă ca o navetă pentru a le avertiza de orice control al poliției. Acest cercetător nu a identificat persoana care susține că a luat mașina decedatului.

Omul excarcelado neagă orice legătură cu crima, iar chiriasul, care este închis în Franța, a declarat că el a fost doar ingrijitorul plantația marijuana a fost în casa Cartagena și proprietarul culturii a spus este un alt cetățean lituanian care se află în închisoare în Lituania de la data de 31 decembrie, pentru alte evenimente.

În funcție de versiunea încarcerat în Franța, victima infracțiunii ar fi o persoană trimisă din Lituania de către proprietar plantație și a fost ucis de mai multe persoane care au apărut la casa Cartagena cu intenția de a fura marijuana și bani.

Adresa & Contact

Adresa noastră

calle doctor just alicante

GPS

38.341772866306, -0.49721223318674