O instanță exonerează trei gărzi civile din Calp de a colabora cu o rețea de trafic de droguri. Aceștia depun acțiuni împotriva agenților și mențin acuzația a 17 persoane din grupul care a răpit doi dintre membrii săi, trei gărzi civile din Calp de colaborare cu o rețea de trafic de droguri au fost răpiți de Malaga din cauza presupusului jaf, care era incert.

Si tu daca ai un caz unde de exemplu o problema penala in urma posesiei de substante interzise poti apela la serviciile avocatului Calpe Roberto Sánchez Martínez. Într-una din conversațiile dintre membrii grupului, unul dintre ei chiar a declarat că un gardian civil a cerut plata a patruzeci și cincizeci de mii de euro în schimbul dovedirii faptului că drogurile pe care le revendicau din Costa del Sol au fost acolo.

Aceștia depun procedurile împotriva agenților și mențin acuzația a 17 persoane din grupul care a răpit doi dintre membrii săi

Un tribunal din Dénia care investighează o rețea de traficanți de droguri cu ramificații pe Costa del Sol și în Marina Alta a acceptat demiterea provizorie a procedurii deschise către trei gardieni civili din Calp pentru presupusa colaborare cu organizația desființată de către meritorii. Judecătorul din cauză înțelege că procedura nu arată că agenții au comis o infracțiune.

Echipa de criminalitate organizată și anti-drog (EDOA) a Gărzii Civile din Alicante l-a identificat pe suspect, un agent staționat în Calp, dar care are mai mult de o mână și l-a reținut, a luat o declarație și l-a eliberat. Alți doi gardieni civili au fost acuzați, de către judecătorul cauzei, dosarul procedurii a fost soluționat după declarațiile făcute de cei trei anchetați în instanță și un raport complet transmis de EDOA instanței.

Ancheta rămâne deschisă pentru 19 membri ai rețelei de trafic de persoane, dintre care doi sunt în rebeliune. Alți treisprezece sunt admiși în arest preventiv, deși Curtea Provincială din Alicante a convenit o săptămână la libertate după ce a achitat cauțiuni de 25.000 și 15.000 de euro pentru doi dintre ei, apărați de avocata Alicia Grau Córdoba și de avocatul Roberto Sánchez Martínez potrivit Acești doi implicați ai Gărzii Civile fac parte din nucleul dur al conducerii organizației.

După cum publică acest ziar la începutul lunii iulie, unul dintre acești gardieni civili acum exonerat a mărturisit în fața judecătorului ca anchetă pentru o presupusă plată de bani către persoane de către unul dintre cei 18 deținuți din operație.

Organizația, cu o filială bazată pe Costa del Sol și cealaltă Marina Alta, chiar a răpit doi dintre membrii săi, crezând că grupul din Alicante a furat treisprezece pachete cu 351 kilograme de hași pe care le transportaseră din Costa del Sol în provincia Alicante pentru depozitare La Droga, însă, a fost intervenită de Poliția Locală din Benissa într-o autoutilitară parcată în poligonul Pedrera, după un apel de avertizare cu privire la un jaf.

Intervențiile telefonice ale anchetei inițiate de Garda Civilă din Calp sub supravegherea Curții de examinare numărul 1 din Dénia dezvăluie că doi membri ai grupării din Alicante

Rețeaua a trimis medicamente în Maroc și a folosit Marina Alta ca punct de depozitare în timpul transportului, pe lângă vânzarea de medicamente în Gata de Gorgos, Teulada-Moraira și Calp.

Adresa & Contact

Adresa noastră

calle Doctor Just 35. Alicante

GPS

38.34141732828, -0.49691428134022

Site web

-