Drogul a fost confiscat în Teulada și a dus la arestarea în Marina Alta și pe Costa del Sol a 18 persoane dintr-o organizație internațională de trafic de droguri. Unul dintre ostatici a fost ținut 20 de zile și a cerut o răscumpărare de 300.000 de euro.

Garda Civilă și Poliția Națională au arestat 10 persoane si dezmembrează o organizația periculoasă – O poliție civilă O declarație. Un alt site pe care dependențele Gărzii Civile. Această persoană a fost eliberată două zile mai târziu cu arme semi-automate. În timpul anchetei, ancheta a început în provincia Alicante, în mijlocul cazului, care au fost confiscate în evidență, iar liderii aveau oameni care puteau verifica tensiunea.

Aflați între cele două motive ale Almeriei, în aprilie trecută, în incriminarea completă a alarmelor între state. Anchetatorii naționali pentru hașiș cu două filiale mesos au contactat asasini și au știut despre situația cu toate tipurile de infractori care stau în Marina Alta o existență sângeroasă în provincia Costa del Sol. Se presupune că rețeaua mamă din Málaga dedicată traficului de droguri Au venit să răpească și primele investigații, conduse de Garda Civilă Maroc Franța. Doi dintre membrii acesteia, aparținând filialei din Alicante, abordați de echipa Roca a Gărzii Civile Calp.

Depozitare

În provincia Alicante veți găsi mai multe. Conducătorii de casă, stabiliți la Malaga, bănuiesc că sucursala din Alicante ar fi putut să-i facă să facă o groapă de droguri – presupusul contrabandă a decontat celălalt berbec, jefuind puii hașiș, așa că nu au ezitat să răpească în mod special în Poarta Gorgos, sehahianaproprisând 400 de kilograme în Marina Alta și Baja unde revin Teulada, Moraira și Calp. Unul dintre membri s-a instalat în hașiș, un medicament pe care o parte din brosse-ul investigat l-a încărcat de fapt din depozitul care a fost intervenit de poliția inițială. Mai târziu, au descoperit că hașinul pe care îl primesc de la Calpe Teulada-Moraira într-un viitor – care era legat de Perl Ama Malagueta și de la postul lor de postare Ayesta Bajo. Investigarile continua pe Costa del Sol, transport în Franța. Una dintre persoanele răpite a fost reținută mai mult de douăzeci de zile și în regiunea Marina când s-a mutat în Costa del Sol și a ținut mai mult de douăzeci de zile de închisoare.

La începutul lunii iunie, cei 20 de implicați au fost arestați și 12 au intrat în închisoare. Mai mulți deținuți au fost ajutați de avocații Francisc, co-colegiul Miguel Galinna, Alicia și Roberto Sánchez. Opt înregistrări simultane au fost efectuate în provincia Alicante și două în provincia Mila pentru a garanta plata pentru orice pereche operativă.

Adresa & Contact

Adresa noastră

calle doctor just alicante

GPS

38.338961065223, -0.49701934127121