Procurorul scade de la 17 la 5 ani pedeapsa la un conducător auto pentru rănirea a doi polițiști din Alicante. Pârâtul a pledat vinovat după un acord de reducere a cererii de condamnare și a fost judecat, a avut loc procesul pentru a stabili cine plătește daunele provocate.

Avocat Alicante Roberto Sanchez a reprezentat un tânăr acuzat de conducere prin imprudență prin mai multe străzi din Alicante și rănind doi polițiști naționale într-o urmărire a început după sărind peste un cec vinovat de faptele și procurorul a declarat, ieri, a redus cererea inițială 17 ani și patru luni în închisoare de aproape cinci ani – patru ani și nouă luni – după acordul încheiat de Ministerul Public și apărătorul avocatului Alicante, Roberto Sánchez Martínez. Acordul privind infracțiunea nu a fost atins pe răspunderea civilă pentru leziunile suferite de agenți și daunele poliției și vehiculele particulare, astfel încât audierea a avut loc doar să se stabilească cine plătește compensația, depășind 15.000 de euro.

Asigurătorul inchiriere auto în cazul în care pârâtul a fost călătoresc în instanța de judecată a respins ieri ia de plată deoarece, în opinia sa, Legea asigurărilor îl scutește în cazurile de infracțiuni intenționate și a numit-o șoferul care plătește banii. Inculpatul a pledat vinovat două crime și o lipsă de răniri și infracțiuni de falsitate, de conducere nesăbuită, de asalt și de conducere fără permisiune.

A sărit peste un control

Faptele admise de acuzat au avut loc la 21 octombrie 2008 la Alicante. În ziua precedentă, inculpatul, care a fost anterior condamnat pentru conducere sub influența alcoolului și servește în prezent o pedeapsă pentru deținerea ilegală de o prietenă care a ținut să iasă din casă, a închiriat o mașină în Elche, cu un act de identitate fals, care a la pierdut la un vecin și El sinur și-a plasat fotografia. Potrivit procuraturii admis, învinuitul circulat la ora zece în Bilbao colțul de stradă din San Fernando, unde Poliția Națională a stabilit un control și ia ordonat să oprească mașina. Cu toate acestea, el a ignorat și a accelerat brusc, forțând un agent să sară pentru a evita să se accidenteze.

În ciuda polițistul care a fost lovit la o mână și după să fugă persecuție și mașini de prelucrare a început mai multe semafoare sărit în roșu până când ajunge la înălțimea Plaza del Mar, unde a lovit o mașină de poliție, în cazul în care călătoresc alți agenți răniți în persecuție și-a lovit un alt care a fost oprit la o lumină și al cărui conducător auto, de asemenea, leziuni suferite.
După acest impact inculpatul a continuat să fugă prin mai multe străzi, până când ajunge la strada profesorul Soler, în cazul în care mediana a sărit și a circulat în direcția opusă, timp de 400 de metri, până când a ajuns la sensul giratoriu de pătrat diviziei de albastru și, de asemenea, au convenit asupra direcție interzisă.

Un polițist pe moto-bicicleta pe strada Federico Mayo să-l taie, învinuite accelerată, astfel încât a trebuit să se mute departe pentru a vedea ce l-ar lovi.
Urmărirea a continuat de-a lungul Avenida de Elche spre Urbanova și la înălțimea OAPI a găsit vehiculul de retenție pârât, cât și o mașină de poliție a ajuns ciocnindu împotriva acuzatului. Poliția a arestat pe fugar și, când a fost dus la spital, a amenințat că va ucide un agent.

Adresa & Contact

Adresa noastră

calle doctor just alicante

GPS

38.342015411432, -0.49713205964816