Anchetatorii au reținut trei persoane în etape diferite, inclusiv un bărbat de origine columbiană care a ucis victima cu două focuri de mână la cap, un spaniol în vârstă de 41 de ani care la momentul crimei era cercetat ca membru al unei bande organizate care s-a dedicat furtului de droguri de la traficanți. Ziua Civilă Strar a considerat de la început că această crimă a fost o estimare.

Presupusul autor material al împușcăturilor este un cetățean columbian care a fost identificat de Garda Civilă și localizat într-o închisoare din Catalonia, unde a fost închis după ce a fost arestat pentru o altă infracțiune, aparent jaf cu violență. El a fost arestat în decembrie anul trecut, iar ancheta continuă să scadă restul celor implicați. Cetățean euro columbian a fost identificat și pentru participarea sa la crimă, dar a fugit în țara sa după crimă și a fost arestat în Columbia, unde sunt în așteptarea unui tratament suplimentar în Spania. .

Garda civilă investighează locul crimei, cu corpul victimei acoperit. ținut în iunie anul trecut la Mutxamel și acuzat de Garda Civilă de crimă, Estaper Sena a fost eliberat pentru acuzații care au încălcat ordinea judiciară din Alicante, unde a fost asistat de avocatul Roberto Sanchez Martinez.

Aceasta este a treia persoană arestată, bărbatul fiind un cetățean spaniol care închiriase casa în care stăteau asasinii și unde era planificată executarea crimei. În apărarea sa, instanța a susținut că a subînchiriat casa unei terțe persoane și că banda criminală. Anchetatorii echipei de poliție judiciară a Gărzii Civile din Sant Joan d’Alacant au finalizat cu succes o anchetă complexă, deoarece inițial aveau datele furnizate de martori, care la început au spus că autorii păreau de origine Maghreb.

Urmele mașinii folosite de cei doi autori furnizate de martori au permis vehiculului să înnebunească zile mai târziu într-o parcare din Sant Joan. Nu era culoarea indicată de martori, dar agenții au detectat că au revopsit. Probabil, inspecția vizuală a acestui turism a furnizat date concludente pentru identificarea autorilor infracțiunii.

Adresa & Contact

Adresa noastră

-

Telefon

-

E-mail

-

Site web

-